Wij hopen dat u met dit portfolio een goed beeld weet te schetsen van onze werkzaamheden.

Hier vind u een willekeurige selectie van projecten en opdrachten welke wij hebben uitgevoerd voor
diverse opdrachtgevers. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met
ons opnemen

Vraag een offerte aan
< Terug naar porftolio

Project Nesselande een bijzonder project…

In de geschiedenis van ons bedrijf neemt het project “Nesselande” een heel bijzondere plaats in.

Na een succesvolle afronding van projecten in Noordwijk en Dordrecht enige jaren geleden werden wij opgebeld door “Martin” die al daar de werkvoorbereider en later projectleider was. Waarschijnlijk kwam ons bedrijf in de goede herinnering van hem en “Albert”(uitvoerder)voorbij, als het bedrijf wat wel eens veel zou kunnen betekenen voor de uitvoering van dit bijzondere project in Nesselande.

Qua ontwerp en omvang voelden wij ons zeer vereerd om een offerte uit te brengen voor dit omvangrijke project.

Na uitvoerig overleg met mij , mijn zoon Arjan en bovenstaande heren en verscheidene bezoeken aan het hoofdkantoor van de VolkerStevin dochter, kreeg dit project steeds meer gestalte.

In eerste instantie hebben wij offerte uitgebracht voor het bouwen van wanden, het stellen van enige honderden woningtoegangs kozijnen en het plaatsen van een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid isolatieplafonds.

Uiteindelijk na verschillende aanpassingen over en weer van onze offerte werd deze omgezet in een daadwerkelijke opdracht en konden wij starten met de uitvoering van het werk.

Na het bestellen van een enorme hoeveelheid materiaal begonnen wij met het opslaan van deze gigantische hoeveelheden op het bouwterrein, waarna wij begonnen met de bouw. Daarbij was de medewerking van uitvoerders Albert en Ron en ook de opzichter Leo een hele grote steun. Er heerste een echt “familie”gevoel op dit werk, wat bij ons als een warme deken voelde maar wel één van recht is recht en krom is krom.

Gaandeweg kregen wij het volledig vertrouwen en werden er steeds meer werkzaamheden door Albert en Ron bij ons neergelegd in meerwerk. Zoals aftimmeren, kuipstukken, trappen aftimmeren, het aanbrengen in de entrees, van zeer luxe houten akoestische plafonds en het complete aftimmerwerk van 5 en 8 luxe woningen en nog veel meer nog niet genoemd werk. Er moest toen door ons flink worden opgeschaald, waardoor wij soms met maar liefst 9 vaklieden aan het werk waren. Het was hard werken maar met veel plezier.

Sinds de start van het werk was de samenwerking met andere vakbroeders zoals electriciëns, loodgieters etc. buitengewoon prima en zo hoort het ook!

Het hele werk van een jaar was een heksenketel maar wel een zeer goed georganiseerde, waarbij nimmer het overzicht op het totale werk door ons uit het oog werd verloren.

Dit werk zal bij ons altijd een speciaal plekje in de bedrijfsgeschiedenis in blijven nemen. Met dank aan een ieder met wie wij daar zo goed en leuk hebben samengewerkt….bedankt jongens!! Het was keihard werken, maar met erg veel lol. Al met al een fantastische ervaring en één waar wij apentrots op zijn!

Cor Weggelaar (directeur )

Schermafbeelding 2016-04-21 om 14.09.14