Wij hopen dat u met dit portfolio een goed beeld weet te schetsen van onze werkzaamheden.

Hier vind u een willekeurige selectie van projecten en opdrachten welke wij hebben uitgevoerd voor
diverse opdrachtgevers. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met
ons opnemen

Vraag een offerte aan
< Terug naar porftolio

Scheepswerf Radarpost Oost

Een heel apart soort werk mochten wij in onder-aanneming uitvoeren voor een grote aannemer in de Botlek te Rotterdam. De werkzaamheden bestonden uit het maken van koven en diverse aparte types plafonds.

Met een zeer hoge moeilijkheidsgraad was dit werk voor ons een grote uitdaging.

Door de speciale ronde vorm van dit gebouw, wat optimaal uitzicht moet bieden op de scheepvaart, hebben wij daar weer alles uit de kast gehaald om dit werk te kunnen maken. De door ons gemaakte koven hebben wij veelal handmatig op maat moeten maken met soms wel 3 valse verstekken per paneel. Het feit dat er geen één wand recht was hebben wij opgelost d.m.v. gebruikmaking van 3 verschillende lasers en gebruik van visdraad.

Vrijwel alle koven en plafonds zijn schuin en daarom moesten bijna alle panelen en tegels schuin op maat worden gemaakt.

Uiteindelijk hebben wij daar een mooi stukje vakwerk kunnen achterlaten. De samenwerking met hoofaannemer van Eesteren was erg plezierig. De extreme weersomstandigheden brachten de hoofduitvoerder er toe om “zijn” mannen wat te verwennen en hij verraste ook ons met grote regelmaat, door te trakteren op soep, rookworst en andere culinaire lekkernijen.

Hele leuke ervaring, bedankt Cees!

scheepswerf