Uitvoering en leveranties vinden altijd plaats onder volledige NOA-afbouwgarantie…wèl zo zeker!

U kunt uw gehele project bij ons onderbrengen en wij kunnen u
eventueel alles uit handen nemen, van planning, coördinatie, uitvoering
tot en met de oplevering aan toe.

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Persoon 1Sinds 1977 zijn wij gevestigd in Rotterdam om onze diensten aan te bieden. Vanaf de start van ons bedrijf, hebben vele opdrachtgevers hun weg naar ons kunnen vinden. Onze liefde voor het vak en de vele tevreden klanten zijn voor ons telkens weer een enorme stimulans. Ons bedrijf wordt gedragen door mij, Cor Weggelaar als meewerkend directeur, mijn ijverige slimme zoon Arjan en mijn lieve vrouw Dina, dit is en blijft de basis voor ons succesvolle bedrijf.

 

Persoon 2Uw opdracht zien wij altijd, als een uitdaging en wij streven naar perfecte uitvoering tegen een zo scherp mogelijke prijs. U kunt uw gehele project bij ons onderbrengen en wij kunnen u eventueel alles uit handen nemen, van planning, coördinatie, uitvoering tot en met de oplevering aan toe. U hebt dan alles in één hand, één aanspreekpunt en ook één factuur… wèl zo handig!

 

Voorts hebben wij een scala aan VCA- gecertificeerde vaklieden, op wie wij altijd een beroep kunnen doen, zodat een razendsnelle opschaling mogelijk is en de juiste man aan de juiste klus werkt.

NOA-afbouwgarantie... wèl zo zeker!

Uitvoering en levernaties vinden altijd plaats onder volledige NOA-afbouwgarantie. Kijk bij onze referenties om te zien waar onze kwaliteiten liggen.

Onze referenties